Luistelukouluun vielä helmikuun alussa

31.1.2005

Luistelukoulun tammikuun alussa alkaneelle kevätkaudelle otetaan vielä muutama alle kouluikäinen helmikuun alussa. Keskiviikon viikkotenavissa on paremmin tilaa kuin sunnuntain tenavissa. Kouluikäisten mintturyhmä on jo täynnä. Luistelukouluun voi ilmoittautua näiden nettisivujen kautta. Seuraavan kerran luistelukouluumme pääsee syyskuun alussa (sekä alle kouluikäisiä että koululaisia).

Espoon Jäätaiturien luistelukoulu toimii Laaksolahden jäähallissa:

• keskiviikkoisin klo 17.20-18.00 Viikkotenavat (alle kouluikäisiä)
  • sunnuntaisin klo 12.40-13.20 Tenavat (alle kouluikäisiä)
  • sunnuntaisin klo 13.20-14.00 Mintut (kouluikäisiä)

Kevätkausi alkoi sunnuntaina 2.1.2005 ja keskiviikkona 5.1.2005:

• Kaikki syksyn luistelukoululaiset ovat tervetulleita kevätkaudelle ilman uutta ilmoittautumista (Viestiä toivotaan, ellei jatka).
  • Uudet voivat ilmoittautua nettilomakkeella tai paikan päällä ennen luistelukoulun alkua. Uusia luistelijoita otetaan mukaan koko tammikuun ajan.

Tervetuloa iloiseen luistelukouluun, jossa oppii luistelemaan ja pääsee esiintymään kevätnäytökseen (9.-11.4.2005). Luistelukoulusta voi aloittaa monivuotisen taitoluisteluharrastuksen ja ehkä kehittyä kilpailevaksi yksinluistelijaksi tai muodostelmaluistelujoukkueen jäseneksi.

Kevään luistelukoulukertojen teemat.