Paperisia viikkotiedotteita edelleenkin

12.10.2004

Paperisten viikkotiedotteiden teko jatkuu, sillä syyskuussa tehdyn kyselyn perusteella ne koetaan edelleenkin tarpeellisiksi ja hyödyllisiksi.

Vaikka moni seuraa jatkuvasti näitä nettisivuja, ovat syyskuisen kyselyn mukaan  paperiset viikkotiedotteetkin edelleen tärkeitä. Arvostettiin sitä, kuinka niihin on poimittu yhteen nettisivuilla hajallaan oleva tuorein tieto. Suurin osa sekä paperilla että näiden nettisivujen kautta vastanneista piti paperiviikkotiedotteita tarpeellisina. Monissa perheissä osa perheenjäsenistä seuraa jatkuvasti näitä nettisivuja ja osa lukee paperista viikkotiedotetta. Viikkotiedotteiden painosmäärää kuitenkin pienennetään, koska niitä jää noutamatta melko paljon. (Lisäys 17.10.2004: Painosmäärää pienennettiin näköjään hieman liikaa viikolla 42. Jatkossa vähän enemmän. Eiköhän se järkevä määrä pian löydy.)

Muutamasta pyynnöstä huolimatta viikkotiedotteiden jakelu keskittyy jatkossakin ykköshalliin. Kakkoshallissa harjoittelevien on helppo koukata sieltä hakemassa omansa. Samalla voi viedä kaverillekin!

Paperiset viikkotiedotteet löytyvät edelleenkin myös täältä nettisivuilta. Viikkotiedotearkisto on nyt järjestetty nimeämistempulla niin, että uusimmat ovat ensimmäisenä.

Mieltä lämmittää huomata, ettei viikkotiedotteiden tekoon tarvittava parituntinen joka viikko (jo yhdeksättä vuotta minun tekemänäni ja muiden sitä ennen) ole turhaa ajankäyttöä!

Ulla-Maija