Jäätaitureita Finlandia Gaalan tähtinä

Laura Lepistö
Elina Vesamäki
Jenni Vähämaa
Loppukiitoksissa Elinan ja Lauran seurana TRT:n Tommi Piiroinen ja osa HTK:n Rockettes-joukkueesta

Kansainvälisen taitoluistelukilpailun, Finlandia Trophyn, yhteydessä lauantai-iltana 9.10.2004 luistellussa Finlandia Gaalassa esiintyivät Laura Lepistö, Elina Vesamäki ja Jenni Vähämaa. (ps. Uutiseen lisätty kuvalinkkejä 13.10.)

Finlandia Trophy -kilpailussa luisteltiin lauantaina 9.10. lyhytohjelmat. Kilpailu huipentuu naisten ja miesten vapaaohjelmiin sunnuntaina 10.10. klo 13.30 alkaen (alkamisaika muuttunut!).

Lauantai-illan Gaalassa saatiin monipuolinen kuva suomalaisesta taitoluistelusta. Mukana oli yksinluistelijoiden kauniita sooloesityksiä ja pirteitä ryhmäohjelmia. Niistä kaikista paistoi luistelun ilo, kuten myös kehitysvammaisten Special Olympics-ryhmän luistelustakin. Suomessa kun ollaan, nähtiin myös muodostelmaluistelua maailman huipulta.

Jäätaitureista oli ensimmäisenä esiintymisvuorossa Jenni Vähämaa, jonka vaa'at saivat juontajaparilta kateelliset kommentit. Elina Vesamäen esitys oli tyylikäs ja pirteä - oikein ellamainen. Laura Lepistö oli näytöksen  hätkähdyttävän michellekwanmainen tähtiluistelija.

Hyvältä näyttää taitoluistelun tulevaisuus Suomessa!

Muiden ottamia kuvia kilpailusta ja näytöksestä 1

Muiden ottamia kuvia kilpailusta ja näytöksestä 2 (Skategrafix)

Muiden ottamia kuvia kilpailusta 3