Kevätjuhlassa palkitut

26.5.2004

Seuran kevätjuhlassa Laaksolahden Monitoimitalolla 26.5. palkittiin kaudella 2003-2004 ansioituneita jäätaitureita.

Palkitut 2003-2004

Kiertopalkinnot

Paras kansainvälinen kilpailusuoritus

Laura Lepistö

PM-3., ISU Junior GP -osakilpailut, CIE 2.

Paras kotimainen kilpailusuoritus

Elina Vesamäki

SM-3.

Paras noviisi

Sissi Keränen

SM-4.

Paras debytantti

Nea Lempinen

Kultafinaali 2.

Paras silmu

Sofia Ahanen

Megafinaali 2.

Paras mini

Seidi Rantanen

Valley Bay Synchro

Jenni Nevavuo

Eniten kauden aikana kehittynyt luistelija. Jenni on kauden aikana edennyt luistelussaan jättiharppauksin ja ollut erittäin hyvänä esimerkkinä tunnollisesta harjoittelusta muille joukkuelaisille.

Valley Bay Synchronettes

Iris Westerlund

Kehittynein luistelija kaudella. Pitkäjänteinen ja hyvin keskittynyt harjoittelu joka ikisessä harjoituksessa joka ikisellä minuutilla on ollut ihailtavaa ja hyvä esimerkki nuoremmille joukkuetovereille.

Tsempparipalkinnot

Valley Bay Synchro

Jenna Vörlin

Joukkueen iloisin ja joka harkassa täysillä tsemppaava luistelija. Jenna tulee jäälle aina intoa puhkuen ja hänen hyväntuulisuutensa tarttuu koko joukkueeseen. Jenna on ilahduttanut joukkuetta ja katsomoa kauden aikana myös mahtavalla esiintymisellään ja eläytymisellään

Valley Bay Synchronettes

Pihla Vartiainen

Ollut silminnähden koko sydämestään joukkueessa ja jaksanut hymyillen kannustaa kavereita.

K1

Sari Hakola

Urheilullinen käytös, kannustaa muita seurakavereita, loistava esimerkki muille joka tilanteessa.

K2

Crista Grönroos

Positiivinen asenne on tuottanut loistavaa jälkeä. Edistymistä on tapahtunut taidoissa ja se on näkynyt myös kilpailutuloksissa.

K3

Nea Puttonen

Ahkera ja motivoitunut harjoittelija, joka on aina paikalla, välineet mukana ja välipala syötynä.

Taiturit

Emma Timonen

Aina reippaana paikalla. Innostunut oppimaan uutta.

Tintit

Nanna Förster

Iloinen harjottelija, joka malttaa kuunnella myös ohjeet loppuun. Edistynyt huimasti vuoden aikana.

Pinkit

Nelli Rantanen

Nellillä on iloinen ja innostunut asenne harjoitteluun ja hän on reilu kaikkia ryhmäkavereita kohtaan. Ahkeran harjoittelun ansiosta Nelli on myös edistynyt kauden aikana mukavasti.

Positiivinen henkilö

Jenny Korkala

Taito, into ja oppimishalu valmennustyössä.

Erikseen muistettiin näytöspuvustuksesta ja pukuvaraston hoidosta Marianne Grönroosia.