Luistelemaan, lapset ja aikuiset!

27.9.2004

Lasten luistelukoulu alkoi sunnuntaina 12.9.2004 ja keskiviikkona 15.9.2004. Mukaan ehtii vielä lasten luistelukouluun, kuten myös aikuisluisteluun. Aikuisten muodostelmaluistelujoukkue Valley Bay Evergreens kaipaisi muutamaa lisäluistelijaa (perusluistelutaito riittää!).

Tervetuloa luistelemaan uudet ja vanhat jäätaiturit!

Lasten luistelukoulu on alkanut (sunnuntaina 12.9. ja keskiviikkona 15.9.) Ilmoittautua voi täällä tai paikanpäällä (jäähallin ylätasanteella) ennen luistelutunnin alkua. Mukaan pääsee vielä, vaikkei ensimmäiselle tunnille ehtinytkään. Kouluikäisten Minttu-ryhmä on jo täyttymässä. Alle kouluikäisiä mahtuu mukaan paremmin. Heidän ryhmistään sunnuntai on täydempi ja keskiviikkona on enemmän tilaa.

Syyskuun aikana tehdään ryhmäsiirtoja (eli valmentajat tarjoavat joillekin luistelijoille siirtomahdollisuutta) Leppiksiin, Roosiin, Liiloihin ja Pinkkeihin. Kaikissa niissä on paikkoja muutamille taitaville, innokkaille ja sopivan ikäisille luistelijoille. Ryhmäsiirtoja tehdään myös Tenavien, Viikkotenavien ja Minttujen (yhtä aikaa jäällä olevien) pienryhmien välillä. Luistelijat sijoitetaan ensimmäisten viikkojen aikana heidän omaa taitotasoaan ja oppimisnopeuttaan vastaaviin tasoryhmiin. Syyskuun aikana ryhmä saattaa vaihtua, kun lapselle etsitään sitä kehityksen kannalta sopivinta ryhmää.

Luistelukoulun syyskauden teemat löytyvät täältä.  Kevätkaudesta vähän myöhemmin. Syyskausi on syyskuusta joulukuun loppuun, kevätkausi tammikuun alusta huhtikuiseen kevätnäytökseen.

Aikuisluisteluunkin mahtuu mukaan luisteluhaluisia aikuisia, etenkin joukkueeseen mukaan uskaltautuvia. Tule kokeilemaan!

Tervetuloa jäätaituriksi!

ps. Maksulappujen viitenumerovirheestä