Kevätjuhlassa palkitut

21.5.2013

Seuran kevätjuhlassa 20.5.2013 Jupperin yhteistuvalla palkittiin kaudella 2012-2013 menestyneitä ja tsempanneita jäätaitureita.

Kiertopalkinnot

Paras kansainvälinen kilpailusuoritus Matthias Versluis Junioreiden MM 19.
Paras kotimainen kilpailusuoritus Matthias Versluis SM 2.
Kauden juniori Nelma Hede SM 5.
Kauden noviisi Emmi Peltonen SM 1.
Kauden debytantti Doris Louhikoski Kultafinaali 2.
Kauden silmu Kia Kojo Timanttifinaali 5.
Kauden mini Vilma Rissanen Minien aluemestaruuskilpailut 3.
Valley Bay Synchro Johanna Nissilä Johannan harjoittelussa näkyy määrätietoisuus ja motivaatio. Hän on jaksanyt keskittyä täysillä jokaiseen harjoitukseen ja on kehittynyt valtavasti kauden aikana.
Valley Bay Synchronics Ella Vainiomäki Sitkeä ja sinnikäs, pieni mutta pippurinen. Ensimmäinen kausi SM-sarjassa sujui hienosti. Hurja kehitys tapahtui kauden aikana, johtuen omasta sinnikyydestä, tarmosta ja innosta harjoitella.
Valley Bay Synchronettes Neea Kinnunen Ahkera ja rauhallinen harjoittelija. Keskitttyy ja kuuntelee ja antaa jokaisessa harjoituksessa kaikkensa. On kehittynyt kauden aikana valtavasti. Hieno esimerkki sinnikkyydestä muille joukkuekavereille.
Esittäjätaituri Ida Ticklén Ida esitti hyvin ja uskottavasti Hallimestaria.
Esittäjäjoukkue Valley Bay Synchrokids Joukkue hoiti tarkasti tarinankulussa oleellisen roolinsa Tube-metrona.


Tsempparipalkinnot

Tintit Lilja Parviainen Lilja osallistuu innokkaasti harjoituksiin niin jäällä kuin oheisissakin ja jaksaa harjoitella omatoimisesti annettujen ohjeiden mukaan.
Taiturit Kia Gynther Kia on aina iloinen ja vastaanottavainen, innokkas harjoittelija.
Muokkaminit Emmi Toivonen Emmi on innostunut ja ahkera harjoittelija. Hän on kehittynyt erityisen paljon viimeisen vuoden aikana. Emmi harjoittelee aina täysillä, mutta aina hymyssä suin.
Valley Bay Synchrokids Eveliina Nymander Valtava kehitys edelliseen kauteen verrattuna. Harjottelumotivaatio näkyy ja on täysin eri luokkaa kuin edellisenä vuonna. Myös tapa toimia joukkueessa on kehittynyt.
Valley Bay Synchronettes Milja Laine Kauden kapteeni ansaitsee tsempparipalkintonsa ehdottomasti. Ottaa muut joukkuekaverit hienosti huomioon. Keskittyy omaan tekemiseensä ja harjoittelee todella ahkerasti. Omalla toiminnallaan loistava esimerkki joukkuekavereille, niin kuin kapteenin kuuluu ollakin.
Valley Bay Synchronics Jenna Seppälä Ahkera ja tunnollinen harjoittelija. Ei pelkää haasteita, hyppäsi todella suuriin saappaisiin 2. valintakilpailussa auttaen Synchroja hädässä. Huolehti ja tsemppasi joukkuekavereitaan suurella sydämellä läpi kauden. Hoiti kapteenin vastuunsa esimerkillisesti. Todellinen joukkuepelaaja, joka ei jättänyt kavereita pulaan kovankaan paikan tullen.
Valley Bay Synchro Heljä Lukka Heljä vaihtoi vuosi sitten pitkän yksinluistelu-uran jälkeen muodostelmaluisteluun. Hän on löytänyt paikkansa joukkueessa ja näyttää nauttivan joukkueurheilusta joka päivä! Heljä jaksaa hymyillä myös raskaammissa harjoituksissa ja tsempata joukkuetovereitaan.
K3 Ella Nurmi Ella on innokas ja tunnollinen harjoittelija.
K2 Ida Ticklén Ida harjoittelee sitkeästi ja tunnollisesti "hyppääjän polvesta" huolimatta.  Kannustava ja ottaa  ryhmässään muut huomioon.
K1 Nea Viiri Hiljainen puurtaja ja periksiantamaton harjoittelija, hieno yksikohta tuli kauden viimeisessä kisassa: onnistunut 3Lz yhdistelmä!
Positiivinen henkilö Marja Sutela Marja on ollut lähes 15 v. ajan iloinen ja ahkera talkoolainen. Hän pyöritti pitkään kisojen EA-vastuuta lähes yksin, viime vuosina ollut varuste-ja muonitusvastaavana monessa mukana. Hyväntuulinen, luotettava ja aikaansaava.