Ohjeita näytösviikonloppuun

25.4.2013


Kadonneet luistimet -jääseikkailun kenraaliharjoitus on lauantaina 27.4. Matinkylän jäähallissa. Klo 10 paikalle saapuu osa luistelukoululaisista ja heidän kanssaan jäällä olevat yksinluistelijat. Kaikkien muiden ryhmien osalta kenraaliharjoitus alkaa kello 11.

Klo 10 harjoitukseen saapuu osa luistelukoululaisista (ne, joiden sukunimen alkukirjain on A-L) ja heidän kanssaan samaan aikaan jäällä olevat yksinluistelijat. Tällöin tehdään vain luistelukoululaisten kohtaukset ja loppukiitokset.

Klo 11 harjoitukseen saapuu osa luistelukoululaisista (ne, joiden sukunimen alkukirjain on M-Ö) ja muiden ryhmien kaikki luistelijat. Tällöin mennään läpi koko näytös alusta loppuun.

Kenraaliharjoituksessa luistellaan esiintymisasussa. Niillä ryhmillä, joilla esiintymisasuja on vain osalle luistelijoista, osa on kenraalissa tavallisissa luisteluvaatteissa.

HUOM! Kenraaliharjoituksen ja näytösten aikaan on jäähallin parkkipaikalla ahdasta. Suositellaan julkisilla kulkuvälineillä tuloa niille, joille se on helppoa.

Pukukoppijako ja saapumisajat näytöksiin