Espoon Jäätaiturit ry (EsJt)

EsJt lyhyesti:

Espoon Jäätaiturit ry on vuonna 1985 perustettu taitoluisteluseura. EsJt on Suomen Taitoluisteluliitto ry:n (STLL)  ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (ESLU) jäsenseura.

Seuran eri luisteluryhmissä luistelee yli 600 lasta ja nuorta sekä jokunen aikuinenkin. Espoon Jäätaiturit on sekä kilpa- että harrastusseura.

Jäätaiturit harjoittelevat Espoon jäähalleissa, pääasiassa Leppävaarassa ja Tapiolassa. Oheisharjoitukset pidetään lähikouluissa ja muissa sopivissa tiloissa lähiseudulla.

Toimiston osoite:

Seuran toimisto sijaitsee Leppävaarassa osoitteessa: Tulkinkuja 3, 6. kerros, 02560 Espoo, (Leppävaara Business Center Hippoksen talossa).

Laskutusosoite:

Pyydämme ystävällisesti toimittamaan laskut sähköpostitse osoitteeseen esjt@espoonjaataiturit.fi. Mikäli tämä ei ole mahdollista, laskut voi toimittaa postilla osoitteeseen: Espoon Jäätaiturit ry c/o Hannele Korkala, Heiniemi 11, 02940 Espoo.

Tiedustelut:

Seuran y-tunnus:

Seuran y-tunnus on 0660618-5 ja rekisterinumero 143.295.

Liitteitä: