Järjestämme muodostelman kansallisille junioreille viikottaisia tekniikkajäitä. Jäät ovat tarkoitettu EsJt:n sekä myös muiden seurojen luistelijoille.

Keskitason tekniikkajää: on tarkoitettu lähtökohtaisesti junioritasolle kansallisen puolen joukkueista siirtyneille luistelijoille.

Edistyneiden tekniikkajää: on tarkoitettu lähtökohtaisesti junioritasolle SM- puolen joukkueista siirtyneille luistelijoille.

Tekniikkajäiden valmentaja: Tiia Poikajärvi

Tervetuloa mukaan!

RYHMÄAIKAPAIKKA HINTA/KAUSI*JÄSENMAKSU
2021-2022
ILMOITTAUTUMINEN
Keskitaso

la 21.8.-18.12.2021

klo 10.45 -11.45

Warrior areena, Leppävaara220 €( sisältää 20 € jäsenmaksun )

Edistyneet

la 21.8.-18.12.2021

klo 11.45 -12.45

Warrior areena, Leppävaara220 €( sisältää 20 € jäsenmaksun )

vuoron alkuun tulee 10min. jäädytys.

HINTA*
Luistelijan tulee lisäksi hankkia Suomen Taitoluisteluliiton luistelupassi 2021-2022: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

• Lukukausi/kausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu  20 € , sisältyy lukukausimaksuun
  • Ilmoittautumiset ovat sitovia.
  • Seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.
  • Omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Ryhmät perustetaan jos niille on tarpeeksi osallistujia.

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.