Vapaaehtoiset

Korvaamaton osa kilpailuja ovat loistavat vapaaehtoiset, joita ilman kisojen toteuttaminen ei olisi mahdollista. Kisojen vapaaehtoistehtävät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi kilpailutapahtumaa ja kurkistamaan tapahtuman kulisseihin, tutustua kisajärjestäjiin sekä luoda uusia ystävyyssuhteita muiden EsJt:n jäsenten kanssa. Nyt sinullakin on upea mahdollisuus tulla mukaan tekemään tätä seuraavaa EsJt:n järjestämää muodostelmaluistelukilpalua.

Tehtävästä riippuen aamuvuoro on noin klo 8-15.30 ja iltavuoro noin klo 14.30-22. Taukotilassa on tarjolla kisapäivien aikana kahvia, pientä välipalaa ja lämmintä keittoa. Saamme taitoluisteluliitosta lainaksi #skatingfinland-fleeceliivit. Lisäksi vapaaehtoisilla on mahdollisuus seurata kilpailua vapaaehtoiskatsomossa omien työtehtävien salliessa. Varauduthan siihen, että myös talkooväeltä saatetaan vaatia koronapassi.

Lisätietoja Riina Rauteelta, puh. 0407659221 ja Johanna Rantalalta, puh. 0504079026. Heidät molemmat tavoitat sähköpostiosoitteesta riina.rautee@espoonjaataiturit.fi.

Tule siis mukaan tekemään muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakilpailua ja SM-junioreiden 3. valintakilpailua Metro Areenalle lauantaina 29.1.2022 sekä sunnuntaina 30.1.2022!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.