POJAT JÄÄLLÄ PÄIVÄ 13.2.2021

Pojat jäällä -kiertue Tapiolassa la 13.2.2021 klo 10.10 - 10.50!

Suomen Taitoluisteluliitto tarjoaa seurojensa luistelukoulujen tueksi pojille tarkoitetun Pojat jäällä -kiertueen, joka vierailee syksyn ja kevään aikana 15 seurassa. Tarkoituksena on tuoda taitoluistelua tutuksi pojille. Luistelukoulumme on pääsääntöisesti 3-6-vuotiaille, mutta kokeiluun voi tulla myös alakouluikäisiä luistelusta innostuneita poikia.

Seuran luistelukoulutunnilla vierailee tapahtumapäivänä lajin miesvalmentaja, joka on arvokisataustainen entinen edustusluistelija. Tarjolla on lisäksi kokeiltavana mustia taitoluistimia.

Välineet mukaan:

- Lainattavissa  n. 15 paria poikien mustia taitoluistimia (koot 6-10 v.) .Jos osallistujia on enemmän tai haluat, voit osallistua tunnille omilla luistimilla.

- Kypärät ovat pakollisia.

Paikka: Tapiolan harjoitusjäähalli, Metro Areenan vieressä. Tapiolan urheilupuisto.

Ilmoittaudu mukaan alla näkyvällä lomakkeella. Tervetuloa!

Pojat jäällä päivä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.