Luistelukoulun temppujumppa

3-6v-vuotiaille luistelukoululaisille on oheisharjoitteluna temppujumppa. Ilmoittautumiset tuntiin tapahtuu myClubin kautta. Ilmoittaudu ensin luistelukouluun ja sen jälkeen temppujumppaan. Tiedossa iloista liikuntaa ja punaisia poskia!

Temppujumppa -"kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä" 3-6vuotta:
Temppujumpassa pääpainona on liikunnallisten leikkien kautta temppuilun maailmaan. Temppuilun maailmassa käydään ryhmän tason mukaisesti perusakrobatiaa, erilaisia temppuja sekä liikeyhdistelmiä yhdistettynä lajitaitoihin. Akrobatia tukee hyvin muun muassa luisteluharrastusta, sillä se kehittää lajissa vaadittuja ominaisuuksia kuten koordinaatiota, ketteryyttä, voimaa ja liikkuvuutta.

Varusteet:sisäliikuntavaatteet, sisälenkkarit, juomapullo ja (hyppynaru, jos löytyy)

Kauden 2019-2020 aikataulut: (muutokset mahdollisia)

RYHMÄAIKAPAIKKAHINTA/KAUSIILMOITTAUDU
Temppujumppa (3-6v.)
"kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä"
(9.9-2.12.2019)

ma
17.15-18.00
Ruusutorpan koulun liikuntasali70€

HUOM!
*Oheisharjoituksiin osallistuvan lapsen tulee osallistua myös luistelukouluun.
*Esim. kaksi kertaa viikossa luistelevan ja oheisharjoituksessa käyvällä lapsella tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrastepassi tai luistelukoulupassin lisäksi oma tapaturmavakuutus. Luistelukoulupassi kattaa harjoittelun 1-2 kertaa viikossa.