Luistelukoulun oheisharjoittelu

Alle kouluikäiset luistelukoululaiset (3-6v.) voivat osallistua luistelukoulun oheisharjoitteluun eli temppujumppaan ja kouluikäiset luistelukoululaiset (7-12.v) akrobatia-tunnille. Ilmoittautumiset kumpaankin tuntiin tapahtuu myClubin kautta.

Varusteet:
- sisäliikuntavaatteet, sisälenkkarit, juomapullo ja (hyppynaru, jos löytyy)

Temppujumppa -"kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä" 3-6v.:
Temppujumpassa pääpainona on liikunnallisten leikkien kautta temppuilun maailmaan. Temppuilun maailmassa käydään ryhmän tason mukaisesti perusakrobatiaa, erilaisia temppuja sekä liikeyhdistelmiä yhdistettynä lajitaitoihin. Akrobatia tukee hyvin muun muassa luisteluharrastusta, sillä se kehittää lajissa vaadittuja ominaisuuksia kuten koordinaatiota, ketteryyttä, voimaa ja liikkuvuutta.

Akrobatia -"käsilläseisontaa ja kehonhallintaa"(7-12v.):
Pääpaino tunneilla on kehonhallinnan kehittämisessä perusakrobatian, erilaisten temppujen sekä liikeyhdistelmien kautta. Akrobatia tukee hyvin muun muassa luisteluharrastusta, sillä se kehittää lajissa vaadittuja ominaisuuksia kuten koordinaatiota, ketteryyttä, voimaa ja liikkuvuutta. Tunnilla huomioidaan ryhmän taso ja edetään sen mukaisesti.

Kauden 2018-2019 aikataulut: (muutokset mahdollisia)

talvikausiAikaPaikka
Temppujumppa (3-6v.)
"kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä"
(14.1.-25.3.2019)

ma klo 17.00-17.40Leppävaaran uimahallin peilisali
Akrobatia (7-12v.)
"käsilläseisontaa ja kehonhallintaa"
(14.1.-25.3.2019)
ma klo 17.45-18.30Leppävaaran uimahallin peilisali

Hinnat: (muutokset mahdollisia)

Oheisharjoitusryhmäsyyskausi
Temppujumppa70 €
Akrobatia70 €

HUOM!
*Oheisharjoituksiin osallistuvan lapsen tulee osallistua myös luistelukouluun.
*Esim. kaksi kertaa viikossa luistelevan ja oheisharjoituksessa käyvällä lapsella tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrastelisenssi tai luistelukoululisenssi ja oma tapaturmavakuutus. Luistelukoululisenssi kattaa harjoittelun 1-2 kertaa viikossa.