Luistelukoulu: koululaiset (7-vuotiaat ja vanhemmat)

Kouluikäisten luistelukoulu 2017-2018

EsJt:n suosittu kouluikäisten luistelukoulu löytyy Leppävaaran Warrior Areenalta.

Kouluikäiset luistelukoulussa ja muodostelmakoulussa

Luistelukoulujäällä on useampia eritasoisia pienryhmiä, joista löytyy sopiva ryhmä sekä uusille että aiemmin harrastaneille luistelukoululaisille. Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perustaitoja ja esiintymistä.

Täysin luistelutaidottomien kouluikäisten kannattaa aloittaa alle kouluikäisten luistelukoulutunneilla, sillä koululaisten luistelukoulujäillä ei ole aivan alkeisryhmää.

Muodostelmamintut ryhmissä harjoitellaan luistelun perustaitojen lisäksi muodostelmaluistelun alkeita.

Taitavat kouluikäiset luistelukoululaiset voivat edetä mm. Roosiin.

Kouluikäisten luistelukouluryhmät kaudella 2017-2018 ovat: (muutokset mahdollisia)

Aika (talvikausi)RyhmäPaikka
torstai 16.40-17.20
(11.1 - 12.4.2018)
TorstaimintutWarrior Areena, Leppävaara
torstai 16.40-17.20
(11.1 - 12.4.2018)
Torstain Muodostelmamintut Warrior Areena, Leppävaara
sunnuntai 12.10-13.00
(7.1 - 8.4.2018)
SunnuntaimintutWarrior Areena, Leppävaara
sunnuntai 12.10-13.00
(7.1 - 8.4.2018)
Sunnuntain Muodostelmamintut Warrior Areena, Leppävaara
14.4.2018 KevätnäytösKaikki ryhmät esiintyvätMetro Areena, Tapiola

Espoolaiset taitoluisteluseurat tekevät yhteistyötä, jotta mahdollisimman moni lapsi löytäisi tiensä  luistelun pariin perheelle sopivaan aikaan ja paikkaan. Lisää luistelukouluja löydät Espoon Taitoluisteluklubin sivuilta:

Hinnat:

RyhmäLuistelumaksu (talvikausi)/ryhmäJäsenmaksu 2017-2018Luistelukoululisenssi 2017-2018Yhteensä
Minttu-ryhmät120 €20 €11 €151 €
Muodostelmamintut120 €20 €11 €151 €

HUOM! Kaikille luistelukoululaisille hankitaan Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssi. Luistelukoululisenssi kattaa vain 1-2 kertaa viikossa tapahtuvan harjoittelun. Muista ilmoittaa henkilötunnus ilmoittautumisen yhteydessä. Jos innostusta riittää, voi luistelija ilmoittautua halutessaan kahteen ryhmään (to ja su). Luistelumaksu peritään ryhmäkohtaisesti. Luistelija, joka harjoittelee jäällä kaksi kertaa viikossa ja ilmoittautuu myös oheisharjoitteluun tulee hankkia Suomen Taitoluisteluliiton harrastajalisenssi. (Luistelukoululisenssi kattaa harjoittelun vain 1-2 kertaa viikossa.)

Oheisharjoittelu:

Mintuilla on mahdollisuus osallistua oheisharjoitteluun erillistä maksua vastaan. Oheisharjoittelu edellyttää osallistumista luistelukoulutunneille. Suunnitteilla on tanssitunti torstaisin Ruusutorpan koulullla klo 19.15 - 20. Ilmoittautuminen oheisharjoitteluun on käynnissä.

Muuta huomioitavaa:

• Luistelumaksu koskee yhtä luistelukautta = esim. syyskausi (syyskuu - joulukuu 120 €) ja talvikausi (tammikuu - huhtikuu 120 €).
  • Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kauden 2017-2018 aikana
  • Ilmoittautuminen on sitova eikä maksuja palauteta mikäli lapsi lopettaa kesken kauden.
  • Poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Muutoksia harjoitusaikoihin ja -paikkoihin saattaa tulla johtuen jääkiekkoturnauksista ym. hallien tapahtumista. Muutoksista pyritään ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin seuramme nettisivuilla. Seuralla ei ole velvollisuutta järjestää korvaavia vuoroja.
  • Syksyllä aloittaneilla luistelijoilla on automaattisesti paikka tammikuussa alkavassa ryhmässä, ellei luistelija tee lopettamisilmoitusta ennen talvikauden alkua.

Ilmoittautuminen luistelukouluun: