Luistelukoulu: koululaiset (7-vuotiaat ja vanhemmat)

Kouluikäisten luistelukoulu 2018-2019

EsJt:n suosittu kouluikäisten luistelukoulu löytyy Leppävaaran Warrior Areenalta.

Kouluikäiset luistelukoulussa ja muodostelmakoulussa

Luistelukoulujäällä on useampia eritasoisia pienryhmiä, joista löytyy sopiva ryhmä sekä uusille että aiemmin harrastaneille luistelukoululaisille. Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun perustaitoja ja esiintymistä.

Täysin luistelutaidottomien kouluikäisten kannattaa aloittaa alle kouluikäisten luistelukoulutunneilla, sillä koululaisten luistelukoulujäillä ei ole aivan alkeisryhmää.

Muodostelmamintut ryhmissä harjoitellaan luistelun perustaitojen lisäksi muodostelmaluistelun alkeita.

Taitavat kouluikäiset luistelukoululaiset voivat edetä mm. Roosiin.

Kouluikäisten luistelukouluryhmät kaudella 2018-2019 ovat: (muutokset mahdollisia)

Aika (syyskausi)RyhmäPaikka
Lauantai 11.10-12.00
(8.9-15.12.2018)
LauantaimintutTapiolan harjoitusjäähalli, Tapiola
sunnuntai 11.40-12.30
(9.9-16.12.2018)
Sunnuntain Muodostelmamintut Warrior Areena, Leppävaara
JoulupiruettiKaikki ryhmät esiintyvätMetro Areena, Tapiola

Espoolaiset taitoluisteluseurat tekevät yhteistyötä, jotta mahdollisimman moni lapsi löytäisi tiensä  luistelun pariin perheelle sopivaan aikaan ja paikkaan. Lisää luistelukouluja löydät Espoon Taitoluisteluklubin sivuilta:

Hinnat:

RyhmäLuistelumaksu (talvikausi)/ryhmäJäsenmaksu 2018-2019Luistelukoululisenssi 2018-2019Yhteensä
Mintut-ryhmä120 €20 €11 €151 €
Muodostelmamintut120 €20 €11 €151 €

HUOM! Kaikille luistelukoululaisille hankitaan Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssi. Luistelukoululisenssi kattaa vain 1-2 kertaa viikossa tapahtuvan harjoittelun. Muista ilmoittaa henkilötunnus ilmoittautumisen yhteydessä. Jos innostusta riittää, voi luistelija ilmoittautua halutessaan kahteen ryhmään. Luistelumaksu peritään ryhmäkohtaisesti. Luistelija, joka harjoittelee jäällä kaksi kertaa viikossa ja ilmoittautuu myös oheisharjoitteluun tulee hankkia Suomen Taitoluisteluliiton harrastajalisenssi. (Luistelukoululisenssi kattaa harjoittelun vain 1-2 kertaa viikossa.)

Oheisharjoittelu: (vahvistetaan myöhemmin)

Mintuilla on mahdollisuus osallistua oheisharjoitteluun erillistä maksua vastaan. Oheisharjoittelu edellyttää osallistumista luistelukoulutunneille. Suunnitteilla on tanssitunti torstaisin Ruusutorpan koulullla klo 19.15 - 20. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Muuta huomioitavaa:

• Luistelumaksu koskee yhtä luistelukautta = esim. syyskausi (syyskuu - joulukuu 120 €) ja talvikausi (tammikuu - maalis/huhtikuu 120 €).
  • Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kauden 2018-2019 aikana
  • Ilmoittautuminen on sitova eikä maksuja palauteta mikäli lapsi lopettaa kesken kauden.
  • Poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Muutoksia harjoitusaikoihin ja -paikkoihin saattaa tulla johtuen jääkiekkoturnauksista ym. hallien tapahtumista. Muutoksista pyritään ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin seuramme nettisivuilla. Seuralla ei ole velvollisuutta järjestää korvaavia vuoroja.
  • Syksyllä aloittaneilla luistelijoilla on automaattisesti paikka tammikuussa alkavassa ryhmässä, ellei luistelija tee lopettamisilmoitusta ennen talvikauden alkua.

Ilmoittautuminen luistelukouluun:

- ilmoittautuminen tulee tehdä luistelijan omalla nimellä
- muistakaa ilmoittaa henkilötunnus lisenssiä varten