Luistelukoulu: alle kouluikäiset (3-6 -vuotiaat)

Alle kouluikäisten luistelukoulu 2018-2019

EsJt:n suosittu luistelukoulu löytyy Warrior Areenalta Leppävaarasta sekä Tapiolan harjoitusjäähallista (Espoo Metro Areenan vieressä).

Sopivan ikäinen ja taitoinen luistelukouluun?

Luistelukouluun voi tulla, vaikkei olisi koskaan ennen luistellut. Luistelukoulujäällä on useampia pienryhmiä: ihan aloitteleville omansa ja jo vauhdikkaammille ja osaavammille omansa.

Luistelukouluun otetaan reippaita 3-vuotiaitakin, joilta ryhmässä oleminen sujuu. Mikäli haaveilee kilpailevaksi taitoluistelijaksi kehittymisestä, kannattaa luistelu aloittaa jo ennen kouluikää, mieluiten 4-5 -vuotiaana. Alle kouluikäisenä luistelukouluun tulosta on paljon iloa, vaikkei kilpauraa miettisikään. On mukavaa osata luistella jo ennen koulun liikuntatuntien luistelukertoja. Hyvästä perusluistelutaidosta on iloa myös muissa jäälajeissa.

Aikuinen-lapsi -ryhmä

Aikuinen-lapsi ryhmään voi osallistua aikuinen yhden lapsen kanssa. Ryhmässä tutustutaan yhdessä jäällä liikkumiseen ja opetellaan luistelutaitoja lasten ehdoilla iloisesti leikkien. Ryhmä sopii erityisesti lapsille jotka kaipaavat tuttua aikuista mukaan jäälle harrastuksen alkutaipaleella tai joilla on erityistarpeita.
Huom. Lapsen tulee osata seisoa luistimilla jäällä ja aikuisen liikkuakin luistimillaan. Ryhmässä luistelun opetus on suunnattu lapsille.

Alle kouluikäisten luistelukouluryhmät kaudella 2018-2019:

(muutokset mahdollisia)

(9.9-16.12-2018)

Aikuinen + lapsiWarrior Areena, Leppävaara
Joulupiruetti pv/kkKaikki ryhmät esiintyvätMetro Areena, Tapiola

Jos innostusta riittää, luistelija voi ilmoittautua kahteen tai useampaan ryhmään. Luistelumaksu peritään ryhmittäin.

Espoolaiset taitoluisteluseurat tekevät yhteistyötä, jotta mahdollisimman moni lapsi löytäisi tiensä  luistelun pariin perheelle sopivaan aikaan ja paikkaan. Lisää luistelukouluja löydät Espoon Taitoluisteluklubin sivuilta:

Hinnat:

RyhmäLuistelumaksu (talvikausi)/ryhmäJäsenmaksu 2018-2019Luistelukoululisenssi 2018-2019Yhteensä
Tenava-ryhmät120 €20 €11 €151 €
Aikuinen+Lapsi150 €20 €11 €181 €

HUOM! Kaikille luistelukoululaisille hankitaan Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssi. Luistelukoululisenssi kattaa vain 1-2 kertaa viikossa tapahtuvan harjoittelun. Muista ilmoittaa henkilötunnus ilmoittautumisen yhteydessä. Jos luistelija ilmoittautuu useampaan ryhmään, niin luistelija tarvitsee Suomen Taitoluisteluliiton harrastajalisenssin, joka tulee hankkia itse. Aikuisella tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Oheisharjoittelu: (vahvistetaan myöhemmin)

Luistelukoululaisilla on mahdollisuus osallistua oheisharjoitteluun erillistä maksua vastaan. Oheisharjoittelu edellyttää osallistumista luistelukoulutunneille. Oheisharjoitteluksi on suunnitteilla jumppaa maanantaisin klo 18 - 19 Viherkallion koululla ja esitanssia/balettia torstaisin klo 18.30 - 19.15 Ruusutorpan koululla. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Muuta huomioitavaa:

• Luistelumaksu koskee yhtä luistelukautta = esim. syyskausi (syyskuu - joulukuu 120 €) ja talvikausi (tammikuu - maalis/huhtikuu 120 €).
  • Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kauden 2018-2019 aikana
  • Ilmoittautuminen on sitova eikä maksuja palauteta mikäli lapsi lopettaa kesken kauden.
  • Poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Muutoksia harjoitusaikoihin ja -paikkoihin saattaa tulla johtuen jääkiekkoturnauksista ym. hallien tapahtumista. Muutoksista pyritään ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin seuramme nettisivuilla. Seuralla ei ole velvollisuutta järjestää korvaavia vuoroja.
  • Syksyllä aloittaneilla luistelijoilla on automaattisesti paikka tammikuussa alkavassa ryhmässä, ellei luistelija tee lopettamisilmoitusta ennen talvikauden alkua.

Ilmoittautuminen luistelukouluun:

- ilmoittautuminen tulee tehdä luistelijan omalla nimellä
- muistakaa ilmoittaa henkilötunnus lisenssiä varten