Luistelukoulu

Uutisia

Uusien luistelijoiden ilmoittautuminen tammikuussa alkaviin luistelukouluryhmiin aukeaa maanantaina 10.12.2018 klo 9.00.
Talvikauden luistelukoulut aloittavat / jatkavat porrastetusti tammikuussa (vkot 2 ja 3). Lauantain ryhmät aloittavat ensimmäisinä 12.1.2019. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat luistelukoulaiset! Uusien luistelijoiden ilmoittautuminen avataan viimeistään vkolla 50.
Luistelukoulun syyskausi päättyy porrastetusti viikoilla 50 ja 51. Syyskauden viimeinen luistelukoulutunti pidetään Torstaitenaville 20.11. Tämän jälkeen luistelukoulu jää joulutauolle. Syyskaudella aloittaneilla luistelijoilla on automaattisesti paikka talvikauden ryhmässä. Muistathan tehdä lopettamisilmoituksen seuralle, jos päätät luistelun syyskauden loppuun.
Ringetteturnauksen johdosta Warriorin luistelukoulut on peruttu su 2.12. Luistelukoulun oheistunnit temppujumppa ja akrobatia ovat peruttu ma 3.12. Luistelijat osallistuvat silloin seuran Joulupiruettiin. Itsenäisyyspäivänä eli to 6.12 ei ole Torstaitenavien tuntia.
Seuran perinteinen joulunäytös - Joulupiruetti luistellaan maanantaina 3.12 klo 18:00 -19:50. Kaikki luistelukoululaiset esiintyvät näytöksessä. Tämä on luistelukoululaisille hieno tilaisuus päästä kokeilemaan esiintymistä tuttujen ohjaajien johdolla. Ilmoita lapsesi mukaan esitykseen myClubin kautta.
Tapiolan luistelukoulutunnit (Tenavat ja Mintut) pidetään Warrior Areenalla Leppävaarassa la 27.10 seuraavasti: Lauantaitenavat klo 11.10-11.50 ja Lauantainmintut/-muodostelmamintut klo 11.10-12.00.
Vielä voit aloittaa luistelukoulun oheisharjoittelun! Nyt loppusyksy (22.10-17.12.2018) tarjoushintaan 50€ ! Omat ryhmät alle kouluikäisille ja kouluikäisille.
Lauantain 6.10 ja 13.10 Tapiolan luistelukouluvuorot on peruttu johtuen jäähallissa järjestättävistä muista tapahtumista. Tapiolan luistelukoulun luistelijoille on lähetetty tästä erillinen tiedote myClubin kautta.
Luistelukoulun oheisharjoitukset Temppujumppa -"kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä" 3-6v. ja Akrobatia -"käsilläseisontaa ja kehonhallintaa"(7-12v.) ovat aloittaneet toimintansa. Suosittelemme oheisharjoituksia kaikille innokkaille luistelukoululaisille. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!
Syyskauden luistelukouluryhmät ovat jo aloittaneet toimintansa, mutta mukaan ehtii vielä erittäin hyvin. Luistelukoulujen oheisharjoitukset alkavat maanantaina 24.9 ja ilmoittautuminen ryhmiin on parhaillaan käynnissä.
Luistelukoulun syyskauden luistelumaksun kattava lahjakortti on arvottu. Onnellinen voittaja on Pihla Pesonen! Onnea Pihla!
Taitoluisteluseurana haluamme liikuttaa luistelijoitamme monipuolisesti heti "luistelu-uran" alusta lähtien. Ilmoittautuminen oheisharjoituksiin on auki myClub-jäsenrekisterissä. Tule mukaan ja opi uusia taitoja!
Jos luisteluinnostus puraisee niin voit tulla mukaan toiselle luistelukoulutunnille ja saat siitä 20% alennusta! Ilmoittautumiset ilmoittautumissivujen kautta.
Ensimmäiset luistelukouluryhmät aloittavat huomenna lauantaina 8.9 Tapiolan harjoitusjäähallissa. Ilmoittautuminen on käynnissä.
Suuren suosion saanut Kouluikäisten Muodostelmakoulu täyttyy vauhdilla. Tämän seurauksena perustimme ylimääräisen ryhmän Tapiolan harjoitusjäähalliin. Ryhmä harjoittelee lauantaisin klo 11.10-12.00 (8.9 alkaen). Ilmoittautuminen on käynnissä -varaa paikkasi nopeasti!