SUMMER SKATE ESPOO 2022 - YKSINLUISTELULEIRI

Espoon Jäätaiturit järjestää yksinluistelijoiden huippuleirin Warrior Areenalla, Espoon Leppävaarassa 6.-10.6 ja 13.-17.6.2022.

Figure skating camp in Espoo, Finland on weeks 23 & 24. More information & registration in English, please contact: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi

Ryhmillä on 2 jäätä ja 1 oheisharjoitus päivässä.

Leirin hinta sisältää harjoitukset ja lounaan. Harjoitukset ajoittuvat klo 8.15 ja 18.15 välille. Yhden ryhmän harjoitukset ajoittuu n. klo 8.15 -13.00 välille tai n.klo  11.00 -18.15 välille. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. Harjoitukset ja lounas ovat Leppävaaran urheilupuiston alueella.

Ryhmäkoot ovat rajalliset. Ryhmien kilpasarjat ovat suuntaa antavia ja leirin vastuuvalmentaja sijoittaa luistelijan taitotasonsa mukaiseen ryhmään. Leirillä on ainakin 1 leiriohjaaja pienempien luistelijoiden apuna jäähallilla. Nuorimpien luistelijoiden täytyy kuitenkin olla omatoimisia esim. luistinten laitto, osallistuakseen leirille. Iltapäivätoimintaa järjestetään  pienimmille luistelijoille  klo 15.45 asti ( vk23 R1 ja vk24 R0+R1 ). Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen jos lapsi haluaa osallistua iltapäivätoimintaan.

Leirin vastuuvalmentajana on Kati Perokorpi.

Valmentajat:
Vko 1:
 Kati Perokorpi,Virpi Horttana, Nita Viiri, Jutta Haapamäki ja Lilli Saksela.
Pilates: Emma Niemi ( R2-R5-ryhmillä )
Vko 2: Kati Perokorpi, Nita Viiri, Jutta Haapamäki, Lilli Saksela ja Eveliina Viljanen.
Pilates: Emma Niemi ( R2-R4/R5-ryhmillä )

Ryhmäjaot vko 23:
R1 = minit, B-silmut
R2 = B-silmut, A-silmut, debytantit
R3 = debytantit, SM-noviisit
R4 = SM-noviisit, SM-juniorit
R5 = SM-juniorit, SM-seniorit

Ryhmäjaot vko 24:
R0 = Kehitysryhmä Taiturit 2022-2023 (EsJt) tai muiden seurojen vastaava kehitysryhmä ja Tintit-kilpasarja
R1 = minit, B-silmut
R2 = B-silmut, A-silmut, debytantit
R3 = debytantit, SM-noviisit
R4/R5 = SM-noviisit, SM-juniorit, SM-seniorit

Hinnat:

RyhmäYksittäinen leiriviikkoKaksi leiriviikkoa
R0 (vain vko 24)290Ei valittavissa
R1320600
R2340640
R3370700
R4 / R5400760

Ei sisaralennuksia.
50 euron varausmaksu lähetetään huhtikuun lopulla. Varausmaksu huomioidaan leirimaksussa.
Loppulasku lähetetään toukokuussa.
Leirin infokirje lähetetään hieman ennen leirin alkua.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Kaikista saman perheen luistelijoista tulee täyttää oma lomake.

Peruutusehdot: Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia.
Peruutuksista 15 vrk ennen leirin alkua peritään leirin hinnasta 50%.
7 päivää ennen leirin alkua peruutetusta leiristä veloitetaan koko leirin hinta.
Leirin keskeytyessä leirin osallistujasta johtuvasta syystä järjestäjällä ei ole velvollisuutta maksaa hyvitystä leirimaksusta. Lääkärintodistuksella etukäteen peruutetusta leiristä veloitetaan toimistokuluina 30 euroa. Jos sairastuu kesken leirin on omavastuu 3 leiripäivää.

Seuralla ei ole korvausvelvollisuutta jos leiri perutaan koronarajoitusten vuoksi tai muun seurasta riippumattoman syyn johdosta. Noudatamme toiminnassa viranomaisten koronarajoituksia ja ohjeita.

Vakuutus: Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa riittävä tapaturmavakuutus, joko oman vakuutusyhtiön kautta tai esim. STLL:n kilpailulisenssi, joka sisältää vakuutuksen.

Jäätaiturit pidättää oikeuden muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kesän huippuleirille!

SUMMER SKATE ESPOO 2022 leiri-ilmoittautuminen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.