Aikuisten syysloman tunnit 2021

Syyslomalle mielekästä tekemistä? Järjestämme syyslomaviikolla kaksi aikuisten tekniikkatuntia: ensimmäisen teemana on kaariluistelu, toisen musiikkiin luistelu ja rytmi. Tämän lisäksi järjestämme tehokkaan Skate Fit tunnin.

TEKNIIKKATUNTI 20.10. - KAARILUISTELU

Kaipaako luistelutaitosi syvempiä kaaria ja puhtaampia askeleita? Tunnilla keskitytään kaaren hallintaan, terän liukuun ja kropan hallintaan. Tunnin aikana sukelletaan myös luistelun saloihin monipuolisten askelharjoitteiden kautta, joiden tarkoituksena on tukea kolmosten ja kantakäännösten harjoittelua. Taitovaatimuksena tunnille osallistumiseen on sujuva perusluistelu jäällä eteen- ja taaksepäin.

Kurssi pidetään Warrior Areenalla Leppävaarassa:

Ke 20.10. klo 19.55 - 21.15

valmentaja: Teemu Hintikka

Hinta on 30 €.

Seuran jäsenmaksu 20€ laskutetaan kerran kaudessa 20/21. Laskutetaan  jos sitä ei ole vielä maksanut. Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.
Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi toteutetaan, jos sille ilmoittautuu 10 osallistujaa.

ILMOITTAUTUMINEN  KURSSI ON TÄYNNÄ!

***********************************

TEKNIIKKATUNTI 23.10. - MUSIIKKIIN LUISTELU JA RYTMI

Osaatko luistelun perusteet hyvin ja haluat haastaa itseäsi lisää? Tunnin teemana on rytmi sekä musiikin tahtiin luisteleminen. Musiikki on keskeinen työväline luistelijalle ja lisää mielenkiintoisesti haastavuutta harjoitteiden sisältöihin. Tunnin aikana harjoitellaan luistelemaan erilaisiin rytmeihin rauhallisesta vauhdikkaaseen. Erilaisia kaariin ja askeleisiin perustuvia harjoitteita suoritetaan nauttien musiikin rytmeistä. Lisäksi tunnilla paneudutaan kevyesti musiikin tulkintaan. Taitovaatimuksena tunnille osallistumiseen on sujuva perusluistelu jäällä eteen- ja taaksepäin.

Kurssi pidetään  Warrior Areenalla Leppävaarassa:

La 23.10. klo 11.55-13.45

Valmentaja: Teemu Hintikka
Hinta on 35 €.

Seuran jäsenmaksu 20€ laskutetaan kerran kaudessa 20/21. Laskutetaan  jos sitä ei ole vielä maksanut. Kurssi sopii jo muutaman vuoden luistelleille aikuisille. Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN

*********************************************************************

SKATE FIT

SkateFit on aikuisille suunnattu taitoluistelun kuntoilumuoto, jossa keskitytään lihasvoiman kasvattamiseen ja sykkeen kohottamiseen luistimet jalassa. Se on sekoitus ryhmäliikuntaa, taitoluistelua ja jumppaa jäällä terien päällä. Tunti sopii myös aikuisille jotka eivät harrasta säännöllisesti luistelua, mutta osaavat kuitenkin luistella eteen-ja taaksepäin. Tule mukaan kokeilemaan!

Kurssi pidetään  Warrior Areenalla Leppävaarassa:

Pe 22.10. klo 17.30 -18.30

Valmentaja: Pauliina Nuotiomaa

Hinta: 25 €

Oma jumppakuminauha mukaan jos sinulla sellainen on!

Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN

Huomioithan seuran koronaohjeet. Tervetuloa mukaan!