Aikuisten kesäkurssit 2022

Tule mukaan kesän tehokkaille aikuisten kursseille!

KESÄKURSSI 1

Harjoitellaan perusluistelua ja kerrataan luistelutekniikkaa. Keskitytään erityisesti kaariin, kolmosiin ja kantakäännöksiin. Kurssi vastaa tasoltaan EsJt:n kevään Tekniikka 1 -ryhmää

Kurssi pidetään ma 6.6. ja ti 7.6. Warrior Areenalla Leppävaarassa.

jää klo 18.15-19.45 (10min jäädytys vuoron alussa).

Kurssin valmentajana: Teemu Hintikka

Kesäkurssin hinta on 45 €.
Seuran jäsenmaksu 25€ laskutetaan kerran kaudessa 22/23. Jäsenmaksu laskutetaan, jos sitä ei ole vielä maksanut.

Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.
Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi toteutetaan, jos sille ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia.

ILMOITTAUTUMINEN

********************************************************************************

KESÄKURSSI 2

Harjoitellaan monipuolisesti kaaren hallintaa. Kokeillaan haastavampia askeleita kuten kaksoiskolmosia ja käänteitä. Kurssi vastaa tasoltaan EsJt:n kevään Tekniikka 2 -ryhmää

Kurssi pidetään to 9.6. ja ma 13.6. Warrior Areenalla Leppävaarassa.

Jää klo 18.15-19.45 (10min jäädytys vuoron alussa).

Kurssin valmentajana: Teemu Hintikka

***********************************************************************

KESÄKURSSI 3

Harjoitellaan askeltekniikkaa ja askelsarjoja. Kurssi vastaa tasoltaan EsJt:n kevään Tekniikka 2 -ryhmää.

Kurssi pidetään ti 14.6. ja ke 15.6. Warrior Areenalla Leppävaarassa.

Jää klo 18.15-19.45 (10min jäädytys vuoron alussa).

Kurssin valmentajana: Teemu Hintikka