Aikuisten heinäkuun kurssit 2022

Back to ice 1!

Haetaan kesän tauon jälkeen tuntumaa taas jäähän. Perusluistelua;kaaria ja askeltekniikkaa. Kurssi sopii vähän aikaa luistelleille aikuisille ( tekniikka taso 1 ).

Kurssi pidetään Warrior Areenalla Leppävaarassa:

TI 26.7. klo 18.30 -20.00

(10 min jäädytys vuoron alussa).

Kurssin valmentajana toimii: Teemu Hintikka

Kesäkurssin hinta on 25 €.
Seuran jäsenmaksu 25 € laskutetaan kerran kaudessa 22/23. Laskutetaan  jos sitä ei ole vielä maksanut.
Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.
Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi toteutetaan, jos sille ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia.

ILMOITTAUTUMINEN

*****************************************************************************

Back to ice 2!

Haetaan kesän tauon jälkeen tuntumaa taas jäähän. Perusluistelua;kaaria ja askeltekniikkaa. Kurssi sopii hieman pidempään luistelleille aikuisille ( tekniikka taso 2 ).

Kurssi pidetään Warrior Areenalla Leppävaarassa:

TO 28.7. klo 19.00-20.30

(10 min jäädytys vuoron alussa).

Kurssin valmentajana toimii: Teemu Hintikka

Kesäkurssin hinta on 25 €.
Seuran jäsenmaksu 25 € laskutetaan kerran kaudessa 22/23. Laskutetaan  jos sitä ei ole vielä maksanut.

Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN