Aikuisten heinäkuun 2020 - kurssit

Heinäkuun perusluistelu kurssi ke 22.7. ja to 23.7.

Haetaan tauon jälkeen tuntumaa jäähän, harjoitellaan perusluistelua ja kerrataan luistelutekniikkaa.

Kurssi pidetään keskiviikkona 22.7. ja torstaina 23.7. Warrior Areenalla Leppävaarassa. Oheiset ovat klo 16.45-17.15 ja jää klo 17.15-18.45 (10min jäädytys vuoron alussa).

Kurssin valmentajana toimii Ringa Rihtamo.

Kesäkurssin hinta on 40 €.
Seuran jäsenmaksu 20€ laskutetaan kerran kaudessa 20/21. Laskutetaan  jos sitä ei ole vielä maksanut.

Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.
Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi toteutetaan, jos sille ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia.

ILMOITTAUTUMINEN

********************************************************************************

Aikuisten muodostelmakurssi  ma 20.7. ja ti 21.7.

Oletko harrastanut jo useamman vuoden muodostelmaluistelua? Onko perusluistelu jo sen verran hallussa, että kolmoset ja kantakäännökset sujuvat vauhdikkaasti? Pystytkö luistelemaan myllyssä uloimpana? Tule mukaan aikuisten muodostelmaluistelutunneille, jossa perusluistelun lisäksi harjoitellaan haastavampia kuvioita.

Kurssi pidetään maanantaina 20.7. ja tiistaina  21.7. Warrior Areenalla Leppävaarassa. Oheiset ovat klo 16.45-17.15 ja jää klo 17.15-18.45 (10min jäädytys vuoron alussa).

Kurssin valmentajana toimii Teemu Hintikka.

Kesäkurssin hinta on 40 €.
Seuran jäsenmaksu 20€ laskutetaan kerran kaudessa 20/21. Laskutetaan  jos sitä ei ole vielä maksanut.

Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUTUMINEN

TERVETULOA JÄÄHALLIN VIILEYTEEN TREENAAMAAN HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ!