Aikuisten elokuun 2020 - kurssit

Elokuun kurssi 1

Ylävartalon ryhdikäs asento

Kurssilla keskitytään ylävartaloon ja käsiin: hallintaan, asentoon, kannatteluun, hartialinjaan, kiertoon ja luisteluun kaaren päällä. Kurssi on tarkoitettu luistelun alkeet jo hallitseville luistelijoille.

La 15.8.2020  klo 8.40 - 9.30 JÄÄ

La 22.8.2020 klo 8.40 - 9.30 JÄÄ

Kurssin valmentajana toimii Teemu Hintikka ja kurssi pidetään Espoon Metro Areenalla.

Kurssin hinta on 25 €.
Seuran jäsenmaksu 20€ laskutetaan kerran kaudessa 20/21. Laskutetaan  jos sitä ei ole vielä maksanut.

Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.
Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi toteutetaan, jos sille ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia. Seura pidättää oikeuden valmentaja muutoksiin.

ILMOITTAUTUMINEN

********************************************************************************

Elokuun kurssi 2

Coren hallinta

Kurssilla harjoitellaan keskivartalon aktivointia ja hallintaa, keskitytään kannattelemaan kehoa ryhdikkäästi ja tehdään corea haastavia liikkeitä.

Kurssi on tarkoitettu luistelun alkeet jo hallitseville luistelijoille.

SU 16.8.2020 klo 8.00 -9.00 JÄÄ

SU 23.8.2020 klo 8.00 -9.00 JÄÄ

Kurssin valmentajana toimii Teemu Hintikka ja kurssi pidetään Espoon Leppävaaran Warrior Areenalla.

Kurssin hinta on 25 €.
Seuran jäsenmaksu 20€ laskutetaan kerran kaudessa 20/21. Laskutetaan  jos sitä ei ole vielä maksanut.

Luistelijalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.
Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi toteutetaan, jos sille ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia.Seura pidättää oikeuden valmentaja muutoksiin.

*********************************************************************

Aikuisten elokuun kurssi 3

Voiman ja vauhdin tuotto sekä hallinta

Kurssilla keskitytään luistelijan voiman ja vauhdin tuottamiseen, hyödyntämiseen ja hallintaan. Kurssi on tarkoitettu luistelun alkeet jo hallitseville luistelijoille.

SU 16.8. klo 12.40 - 13.30 JÄÄ

SU 30.8.2020 klo 12.40 - 13.30 JÄÄ

Kurssin valmentajana toimii Teemu Hintikka ja kurssit pidetään Espoon Leppävaaran Warrior Areenalla.

*********************************************************************