Nuorten treeniryhmä ( ex-muokkarit )

Haluatko takaisin jäälle?

Ex-muokkareiden treeniryhmä starttaa su 31.10. klo 12.15-13.15 Matinkylän uudessa jäähallissa. Ryhmä on taitaville 16-24-vuotiaille kilpajäät jättäneille luistelijoille. Jäällä voidaan harjoitella niin yksilötaitoja kuin fiilistellä muodostelman elementtejäkin ryhmän toiveiden mukaan. Seurataustalla ei ole väliä.Tervetuloa mukaan!

Ryhmää valmentaa kaudella 2021-2022: Heidi Kunelius

RYHMIEN KÄYNNISTYMINEN SIIRTYNYT MATINKYLÄN JÄÄHALLIN AVAUTUMISEN TAKIA 31.10!

RYHMÄAIKAPAIKKA HINTA/KAUSI*JÄSENMAKSU
2021-2022
ILMOITTAUTUMINEN
Nuorten treeniryhmä ( ex-muokkarit )
31.10. - 19.12.2021
su
12:15-13.15
Matinkylän jääurheilukeskus

100 € / syyskausi

220 €/ talvikausi

vuoron alkuun tulee 10min. jäädytys.

HINTA*
Luistelijan tulee lisäksi hankkia Suomen Taitoluisteluliiton luistelupassi 2021-2022: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

• Lukukausi/kausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu  20 €  maksetaan kerran kauden aikana.
  • Ilmoittautumiset ovat sitovia.
  • Seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.
  • Omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Ryhmät perustetaan jos niille on tarpeeksi osallistujia.

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.