Nuorten treeniryhmä ( ex-muokkarit )

Haluatko takaisin jäälle?

Ex-muokkareiden treeniryhmä on taitaville 16-24-vuotiaille kilpajäät jättäneille luistelijoille. Jäällä voidaan harjoitella niin yksilötaitoja kuin fiilistellä muodostelman elementtejäkin ryhmän toiveiden mukaan. Seurataustalla ei ole väliä. Tervetuloa mukaan!

Ryhmää valmentaa kevätkaudella 2022: Heidi Kunelius

Ryhmän on tarkoitus jatkua syksyllä. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin syksyn ryhmään.

RYHMÄAIKAPAIKKA HINTA/KAUSI*JÄSENMAKSU
2022-2023
ILMOITTAUTUMINEN
Nuorten treeniryhmä (ex-muokkarit)

24.4
8.5
15.5
22.5
su
11:45-13.15
Ilmatar Areena, Ilmatar 2

95 € / kevätkausi

ILMOITTAUDU

vuoron alkuun tulee 10min. jäädytys.

HINTA*
Luistelijan tulee lisäksi hankkia Suomen Taitoluisteluliiton luistelupassi 2022-2023: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/
HUOM! Kauden 2021-2022 luistelupassit vanhentuvat 30.4.2022.

• Lukukausi/kausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu  25 €  maksetaan kerran kauden aikana.
  • Ilmoittautumiset ovat sitovia.
  • Seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.
  • Omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Ryhmät perustetaan jos niille on tarpeeksi osallistujia.

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.