Nuorten treeniryhmä ( ex-muokkarit )

Kiinnostaako muodostelmaluistelu, mutta et halua enää luistella kilpailevassa joukkueessa? Nyt on sinun mahdollisuutesi! Perustamme taitavien jäähdyttelijöiden ryhmän n. 16-24-vuotiaille SM-tasolla luistelleille muodostelmaluistelijoille. Jäällä voidaan harjoitella niin yksilötaitoja kuin fiilistellä muodostelman elementtejäkin ryhmän toiveiden mukaan. Seurataustalla ei ole väliä.

Tervetuloa taas jäälle, vaikka kaverin kanssa!

Ryhmää valmentaa kaudella 2021-2022: Heidi Kunelius

RYHMÄAIKAPAIKKA HINTA/KAUSI*JÄSENMAKSU
2021-2022
ILMOITTAUTUMINEN
Nuorten treeniryhmä ( ex-muokkarit )
12.8. - 19.12.2021
su
12:15-13.15
Matinkylän jääurheilukeskus220 €20 €

vuoron alkuun tulee 10min. jäädytys.

HINTA*
Luistelijan tulee lisäksi hankkia Suomen Taitoluisteluliiton luistelupassi 2021-2022: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

• Lukukausi/kausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu  20 €  maksetaan kerran kauden aikana.
  • Ilmoittautumiset ovat sitovia.
  • Seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.
  • Omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Ryhmät perustetaan jos niille on tarpeeksi osallistujia.

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.