H3- harrasteryhmä ( 12-18-vuotta )

Kuva:Janne Koistinen

Ryhmä on n.12-18-vuotiaille taitaville harrastajille.

Ryhmässä jatketaan perusluistelun ja askeleiden harjoittelua eteenpäin sekä mm. hyppyjä ja  piruetteja ja myös muodostelman elementtejä. Luistelijat voivat esittää toiveita tuntien sisältöön.

Ryhmä harjoittelee 1 x viikossa 80 minuuttia jäällä.

Ryhmää valmentaa syksyllä 2022: Sara Leppänen

RYHMÄAIKAPAIKKAHINTA/KAUSI*JÄSENMAKSU 2022-2023ILMOITTAUTUMINEN
H3
21.8. - 18.12.2022
su klo 15.10-16.30Warrior Areena, Alpha330 € / syyskausi25 €

ILMOITTAUTUMINEN

HINTA*
Luistelijan tulee lisäksi hankkia Suomen Taitoluisteluliiton luistelupassi 2022-2023: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/

• Lukukausi/kausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu  25 €  maksetaan kerran kauden aikana.
  • Ilmoittautumiset ovat sitovia.
  • Seura ei ole velvollinen korvaamaan tunteja, jotka peruuntuvat meistä riippumattomista syistä esim. tapahtumat ja turnaukset halleilla.
  • Omia poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Ryhmät perustetaan jos niille on tarpeeksi osallistujia.

Jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.