7-12 vuotiaiden alkeisharrasteryhmä ja muodostelmaluistelukoulu

KOULUIKÄISTEN ALKEISHARRASTERYHMÄ JA MUODOSTELMALUISTELUKOULU ( 7-vuotiaasta alkaen )

Kouluikäisten harrasteluistelussa on mahdollista aloittaa alkeista Mintuissa ja muodostelmaluistelukouluun voi tulla mukaan jos osaa jo hieman luistelun perusteita. Muodostelmaluistelukoulussa harjoitellaan luistelun perustaitojen lisäksi muodostelmaluistelun alkeita. Joissain tapauksissa voi valmentaja ehdottaa luistelun aloitusta alle kouluikäisten ryhmässä. Luistelu on hauskaa ja monipuolista liikuntaa. Ryhmissä harjoitellaan hyvällä fiiliksellä, iloisessa seurassa!

Tunnit ovat tarkoitettu yli 7 vuotiaille, jotka osaavat jo hieman luistelun perusteita.

KORONATAKUU! LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

RYHMÄ

AIKAPAIKKAHINTA/ KAUSI *ILMOITTAUTUMINEN

Alkeisharrasteryhmä-Mintut
4.9. - 18.12.2021

la
klo 11:25-12:15
Tapiolan harjoitusjäähalli,Tapiola190 €

Muodostelmaluistelukoulu  - Muodostelmamintut
5.9. - 19.12.2021
su
klo 12:10-13:00
Warrior Areena, Leppävaara190 €

HINTA EROTELTUNA*

RYHMÄ

LUISTELUMAKSU/KAUSI

SEURAN JÄSENMAKSU

LUISTELUPASSI

YHTEENSÄ

Mintut ja Muodostelmamintut159 €20€11€190 €

Toisesta tunnista luistelija saa 20% alennusta.

Tärkeää huomioitavaa:

• Luistelumaksu koskee yhtä luistelukautta = esim. syyskausi (syyskuu - joulukuu) ja talvikausi (tammikuu - maaliskuu/huhtikuu €).
  • Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kauden 2021-2022 aikana
  • Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuneilta laskutetaan luistelukoulun maksut. Laskuja / maksuja ei hyvitetä/palauteta mikäli lapsi lopettaa kesken kauden.
  • Kaikille luistelukoululaisille hankitaan Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassi. Luistelukoulupassi kattaa vain 1-2 kertaa viikossa tapahtuvan harjoittelun. Muista ilmoittaa henkilötunnus ilmoittautumisen yhteydessä. Jos luistelija ilmoittautuu useampaan ryhmään, niin luistelija tarvitsee Suomen Taitoluisteluliiton harrastajapassin, joka tulee hankkia itse.
  • Poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Muutoksia harjoitusaikoihin ja -paikkoihin saattaa tulla johtuen jääkiekkoturnauksista ym. hallien tapahtumista. Muutoksista pyritään ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin seuramme nettisivuilla. Seuralla ei ole velvollisuutta järjestää korvaavia vuoroja.
  • Syksyllä aloittaneilla luistelijoilla on automaattisesti paikka tammikuussa alkavassa ryhmässä, ellei luistelija tee lopettamisilmoitusta ennen talvikauden alkua.

Espoolaiset taitoluisteluseurat tekevät yhteistyötä, jotta mahdollisimman moni lapsi löytäisi tiensä luistelun pariin perheelle sopivaan aikaan ja paikkaan. Lisää luisteluryhmiä löydät Espoon Taitoluisteluklubin sivuilta:

Ensimmäisten luistelutuntien ajan on jäähallilla päivystys kun saavut hallille.

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse: esjt@espoonjaataiturit.fi tai soittamalla päivystysnumeroon (puh. 040 934 3037) TIISTAISIN ja TORSTAISIN kello 10-12.00. (Ei päivystystä 3.-25.7.2021.)