Perhoset

Perhosia marraskuussa 2018

Perhoset on noin 5-6 vuotiaiden kehitysryhmä. Perhosissa harjoitellaan monipuolisesti perusluistelutaitoja eli taitavaa perusluistelua eteen- ja taaksepäin, sirklauksia, peruskaaria kahdella ja yhdellä jalalla, piruettien ja hyppyjen alkeita. Perhosissa on tavoitteena oppia riittävä perusluistelun taso, jonka pohjalta voidaan siirtyä muodostelmaluistelun kehitysryhmään.

Perhosilla on peruskaudella viikottain kaksi jääharjoitusta ja yksi oheisharjoitus.

Perhosten vastuuvalmentajana kaudella 2019-2020 on Paula Savolainen.

Kaudella 2019-2020 jokaisella kehitysryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja harrasteluistelupassista ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Luistelupassin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Harrasteluistelupassi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.

Harjoitusajat