Perhoset

Perhosia marraskuussa 2018

Perhoset on noin 6-7 vuotiaiden kehitysryhmä. Perhosissa harjoitellaan monipuolisesti perusluistelutaitoja eli taitavaa perusluistelua eteen- ja taaksepäin, sirklauksia, peruskaaria kahdella ja yhdellä jalalla, piruettien ja hyppyjen alkeita. Perhosissa on tavoitteena oppia riittävä perusluistelun taso, jonka pohjalta voidaan siirtyä muodostelmaluistelun kehitysryhmään.

Perhosilla on peruskaudella viikottain kaksi jääharjoitusta ja yksi oheisharjoitus.

Perhosten vastuuvalmentajana kaudella 2018-2019 on Kia Warén.

Jokaisella luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrastajalisenssi. Lisätietoja lisensseistä ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Lisenssin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Lisenssi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia, kun paikka ryhmään on varmistunut.

Harjoitusajat