Aikuisluistelu

Myös aikuisilla on mahdollisuus harrastaa luistelua!

Aikuisluisteluun ovat tervetulleita kaikki luisteluhaluiset aikuiset taitotasosta riippumatta. Kouluaikoina hankittu perusluistelutaito on riittävää tunneille osallistumiseksi. Tunnilla harjoitellaan samanaikaisesti useammalla eri taitotasolla. Mukana on luistelijoita aloittelijoista entisiin taitoluistelijoihin ja aktiivisiin kuntoilijoihin. Tunnilla kehittyy sekä kunto että taito!

Sunnuntaiaamun kuntoilupakettiin sisältyy halukkaille myös oheisharjoitus, joka keskittyy lihaskuntoon, kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen. Oheisharjoittelun ilmoittautuminen on avoinna vain Aikuisluistelijoille. Ilmoittautuminen tehdään myClubissa

Nyt mahdollisuus osallistua myös aikuisbalettiin! Tule mukaan parantamaan ryhtiä ja keskivartalonhallintaa. Baletti toimii loistavasti oheisharjoitteluna ja se antaa uutta potkua niin luisteluun kuin myös arkeen. Tunti avoin kaikille aikuisbaletista kiinnostuneille. Ilmoittautuminen tehdään myClubissa.

Aikuisluistelun hinta (2018-2019)

aikuisluistelijat, kausimaksu200 € / lukukausi
oheisharjoitus (lihaskunto ja -huolto)100 € / lukukausi
baletti120 € / lukukausi
Jäsenmaksu 2018-201920 euroa

• Lukukausi = syyskausi, talvikausi tai kevätkausi
  • Jäsenmaksu vain kerran kaudessa eli koko kauden 2018-2019 luisteleville talvikaudelta/kevätkaudelta vain luistelumaksu
  • Maksu onnistuu myös Sporttipassilla (ePassi).
  • Luistelijan tulee itse hankkia Suomen Taitoluisteluliiton harrastajalisenssi kaudelle 2018-2019

Kaudella 2018-2019 jokaisella harrasteryhmän luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrastajalisenssi. Lisätietoja lisensseistä ja ostolinkki löytyvät Suomen Taitoluisteluliiton sivulta. Lisenssin Sportti-id numero tulee tallentaa myClubin jäsenrekisteriin. Lisenssi tulee hankkia ennen ensimmäistä harjoitustuntia.

Peruskauden 2018-2019 aikataulu

Voimassa 02.09 alkaen. Muutokset mahdollisia.
Syyskausi 2.9.-16.12.2018
Talvikausi 13.1.-24.3.2019 Ilmoittautuminen avataan joulukuun alussa.

PäiväAikaHarjoitusPaikkaHuom.
Su8.00-9.00JääWarrior Areena

Su9.10-10.10OheisharjoitusWarrior AreenaHUOM! Edellyttää luistelua Espoon Jäätaitureissa.
To

18.30-20.00
(17.1-28.3.)

Baletti Ruusutorpan kouluAvoin kaikille. Ei edellytä luistelua Espoon Jäätaitureissa.
Tunneille ovat tervetulleita kaikki aikuisbaletista kiinnostuneet - esim. luistelijoiden vanhemmat.