7-12 vuotiaiden alkeisharrasteryhmä ja muodostelmaluistelukoulu

KOULUIKÄISTEN ALKEISHARRASTERYHMÄ JA MUODOSTELMALUISTELUKOULU ( 7-vuotiaasta alkaen )

Kouluikäisten harrasteluistelussa on mahdollista aloittaa alkeista Mintuissa ja muodostelmaluistelukouluun voi tulla mukaan jos osaa jo hieman luistelun perusteita. Muodostelmaluistelukoulussa harjoitellaan luistelun perustaitojen lisäksi muodostelmaluistelun alkeita. Joissain tapauksissa voi valmentaja ehdottaa luistelun aloitusta alle kouluikäisten ryhmässä. Luistelu on hauskaa ja monipuolista liikuntaa. Ryhmissä harjoitellaan hyvällä fiiliksellä, iloisessa seurassa!

NYT KORONATAKUU LASTEN  HARRASTERYHMIIN!

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Tunnit ovat tarkoitettu yli 7 vuotiaille, jotka osaavat jo hieman luistelun perusteita.

Koronarajoituksista johtuen luistelukouluryhmien talvikauden aloitus on siirtynyt.
Ryhmät aloittavat viikoilla 5 ja 6.

Ryhmät ovat täynnä ja ilmoittaumislinkit on suljettu.

RYHMÄ

AIKAPAIKKAHINTA/ KAUSI *ILMOITTAUTUMINEN
Alkeisharrasteryhmä-Mintut
9.1. - 27.3.2021
la 11.25-12.15Tapiolan harjoitusjäähalli,Tapiola

Muodostelmaluistelukoulu  - Muodostelmamintut
10.1. - 28.3.2021
su 11.40-12.30Warrior Areena, Leppävaara

HINTA EROTELTUNA*

RYHMÄ

LUISTELUMAKSU/KAUSI

SEURAN JÄSENMAKSU

LUISTELUPASSI

YHTEENSÄ

Mintut ja Muodostelmamintut 20€11€

Toisesta tunnista luistelija saa 20% alennusta.

Tärkeää huomioitavaa:

• Luistelumaksu koskee yhtä luistelukautta = esim. syyskausi (syyskuu - joulukuu  €) ja talvikausi (tammikuu - maaliskuu/huhtikuu  €).
  • Jäsenmaksu maksetaan vain kerran kauden 2020-2021 aikana
  • Ilmoittautuminen on sitova eikä laskuja/maksuja hyvitetä/palauteta mikäli lapsi lopettaa kesken kauden.
  • Kaikille luistelukoululaisille hankitaan Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassi. Luistelukoulupassi kattaa vain 1-2 kertaa viikossa tapahtuvan harjoittelun. Muista ilmoittaa henkilötunnus ilmoittautumisen yhteydessä. Jos luistelija ilmoittautuu useampaan ryhmään, niin luistelija tarvitsee Suomen Taitoluisteluliiton harrastajapassin, joka tulee hankkia itse.
  • Poissaoloja ei voi käydä korvaamassa muilla tunneilla.
  • Muutoksia harjoitusaikoihin ja -paikkoihin saattaa tulla johtuen jääkiekkoturnauksista ym. hallien tapahtumista. Muutoksista pyritään ilmoittamaan mahdollisimman hyvissä ajoin seuramme nettisivuilla. Seuralla ei ole velvollisuutta järjestää korvaavia vuoroja.
  • Syksyllä aloittaneilla luistelijoilla on automaattisesti paikka tammikuussa alkavassa ryhmässä, ellei luistelija tee lopettamisilmoitusta ennen talvikauden alkua.

Espoolaiset taitoluisteluseurat tekevät yhteistyötä, jotta mahdollisimman moni lapsi löytäisi tiensä luistelun pariin perheelle sopivaan aikaan ja paikkaan. Lisää luisteluryhmiä löydät Espoon Taitoluisteluklubin sivuilta:

Ensimmäisten luistelutuntien ajan on jäähallilla päivystys kun saavut hallille.

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse: esjt@espoonjaataiturit.fi tai soittamalla päivystysnumeroon (puh. 040 934 3037) TIISTAISIN ja TORSTAISIN kello 10-12.00.