Haetaan osa-aikaista toimistoassistenttia

12.8.2022

Tule mukaan kiehtovaan taitoluistelun maailmaan! Olemme menestyksekäs ja lämminhenkinen  seurayhteisö. Meillä luistellaan niin huipulla kuin harrastaen. Mukana toiminnassamme on  lähemmäs 800 luistelijaa; lapsia, nuoria ja aikuisia.  Haemme aktiivista,  oma-aloitteista ja palveluhenkistä  toimistoassistenttia työskentelemään seurakoordinaattorin ja toiminnanjohtajan kanssa.Tehtävä on osa-aikainen (  n.10h viikossa ) ja kausiluonteinen.Työtä voi olla välillä enemmän  ja joinain viikkoina vähemmän. Tehtävää voi hoitaa etänä, mutta tarvittaessa töitä tehdään myös seuran toimistolla Espoon Leppävaarassa.

Työtehtävät:
- Yksinluistelun ja muodostelmaluistelun kisailmoittautumisten itsenäinen koordinaatio
- Valmentajilta vahvistukset  ketkä osallistuvat kilpailuun
- Kisailmoittautumisen  tekeminen ja seuranta
- Peruutusten hallinnointi
- Kisojen laskutustietojen seuranta  ja lähetys  taloudenhoitajalle
- Testi-ilmoittautumiset  kisojen tai testin yhteydessä ( Hoikaraporttien ajo )
- Taitoluisteluliiton Taikkari-järjestelmän käyttäminen
- Muita avustavia toimistotöitä ( mm. kisajärjestelyihin ja raportointiin liittyen )

Tehtävä sopii hyvin esim.opiskelun ohessa tehtäväksi. Toivomme erityisesti itsenäistä työotetta. Jos sinulla on taitoluistelusta taustaa, on se plussaa tehtävän hoitamisessa. Aiempi työkokemus toimistotehtävistä katsotaan eduksi. Osaathan käyttää sujuvasti Microsoft Officea ja sähköpostia, käyttökokemus muista sähköisistä järjestelmistä katsotaan eduksi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Henriikka Manninen joko sähköpostilla: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi tai puhelimitse klo 9-16 välillä : 0503200771.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:n mahdollisimman pian, viimeistään 10.9.2022 mennessä: toiminnanjohtaja@espoonjaataiturit.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja sopivan henkilön löytyessä voidaan paikka täyttää ennen hakuajan umpeutumista.