Kenraaliharjoitus lauantaina 25.4.2015 Matinkylän jäähallissa

20.4.2015


Kenraaliharjoitus pidetään viimevuotiseen tapaan kaksiosaisena: klo 10 Luistelukoululaisten ohjelmat ja loppukiitokset (mukana osa luistelukoululaisista) sekä klo 11 kaikki kohtaukset ja loppukiitokset (mukana toinen osa luistelukoululaisista).

Kenraaliharjoitus 

Kolme prinsessaa -jääsadun kenraaliharjoitus on lauantaina 25.4. Matinkylän jäähallissa. 

Klo 10 harjoitukseen saapuu sekä alle kouluikäisistä että kouluikäisistä luistelukoululaisista ne, joiden sukunimen alkukirjain on M-Ö

Klo 11 harjoitukseen saapuu luistelukoululaisista ne, joiden sukunimen alkukirjain on A-L ja muiden ryhmien kaikki luistelijat.

Kaikilla ryhmillä on kenraaliharjoituksessa päällä esiintymisvaatteet. Niillä ryhmillä, joilla esiintymisasuja on vain osalle luistelijoista, osa on kenraalissa tavallisissa luisteluvaatteissa.

Kenraaliharjoituksen kulku:

Harjoitus Osallistujat Harjoitellaan Asu
klo 10
  • Luistelukoululaiset (sekä kouluikäiset että alle kouluikäiset) M-Ö
    (sukunimen alkukirjaimen mukaan)
Luistelukoululaisten
ohjelmat ja loppukiitokset
Esiintymisasu

Huom.
Muistakaa kenraaliin ja näytöksiin (nimetyt, kunnolliset) teräsuojukset, jotta pystyy kävelemään pukukopista jäälle ja takaisin.
klo 11
  • Luistelukoululaiset A-L
    (sukunimen alkukirjaimen mukaan)
  • Kaikki muut ryhmät ja roolihahmot
Kaikki kohtaukset ja loppukiitokset Esiintymisasu

Huom.
Muistakaa kenraaliin ja näytöksiin (nimetyt, kunnolliset) teräsuojukset, jotta pystyy kävelemään pukukopista jäälle ja takaisin.

 

Kenraaliharjoituksen jälkeen mennään kotiin ja palataan hallille sitten hyvissä ajoin valmiina näytöksiin.

Kenraaliharjoitusten ja näytösten aikaan on jäähallin parkkipaikalla erittäin ahdasta. Jäähallin läheisyydessä ei juurikaan ole sallittuja kadunvarsipaikkoja (Matinkylässä aluepysäköintikielto). Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä.