Espoon Jäätaiturit ry hakee päätoimista muodostelmaluisteluvalmentajaa

30.1.2015


Espoon Jäätaiturit on tulevalla kaudella 30 vuotta täyttävä menestyksekäs taitoluisteluseura. Pääasiassa  Espoon Leppävaarassa ja Barona Areenalla luistelee viikoittain noin 500 iloista ja taitavaa luistelukoululaista, yksinluistelijaa,  muodostelmaluistelijaa ja  harrastajaluistelijaa. Seurassa on tällä hetkellä 4 kilpailevaa Valley Bay -muodostelmajoukkuetta: Synchro (SM-juniorit), Nics (SM-noviisit), Nettes (minorit) ja Kids (tulokkaat). VBS-perheeseemme kuuluvat myös muodostelman kehitysryhmät Muokkaminit ja Perhoset.

Haemme nyt päätoimista valmentajaa nuorekkaaseen valmennustiimiimme. 

Haemme valmentajaksi positiivista tiimipelaajaa.  Toivomme hakijalta useamman vuoden kokemusta muodostelmaluisteluvalmennuksesta, mielellään vähintään STLL:n 2. tason valmentajakoulutusta sekä suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Työ alkaa kevään 2015 kuluessa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja seurastamme löydät osoitteesta: http://espoonjaataiturit.sporttisaitti.com/

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 20.2.2015 osoitteella: anna.kuusniemilaine@gmail.com.  Lisätietoja tehtävästä antavat seuran varapuheenjohtaja ja muodostelmatoimikunnan pj Anna Kuusniemi-Laine p. 040 522 8761 sekä seuran päätoimiset muodostelmaluisteluvalmentajat Tanja Hatakka p. 041-534 6924 ja Riikka Helkkula p. 040-509 6518.