EM-kilpailun avajaiset tiistaina 'täytyy' nähdä!

25.1.2009


(kuva avajaisharjoituksesta: Tomas D. Whitehouse)
(kuva avajaisharjoituksesta: Tomas D. Whitehouse)
(kuva avajaisharjoituksesta: Tomas D. Whitehouse)
(kuva avajaisharjoituksesta: Tomas D. Whitehouse)

EM-kilpailun avajaisten harjoitukset nähneenä on pakko todeta, että luvassa on todella upeat avajaiset, joissa esitellään monenlaista kovatasoista suomalaista osaamista. Jäätaitureita on mukana usealla eri tavalla jäällä ja sen ulkopuolella. Avajaiset on huikea kokemus kisakatsomosta koettuna! Avajaiset myös televisioidaan. Avajaisten huikea JÄÄN PALO -muodostelmaluisteluosuus UUSITAAN LOPPUNÄYTÖKSESSÄ sunnuntaina 25.1.2009!

EM-kilpailun huikeat avajaiset
tiistaina 20.1.2009

STLL:n tiedote kertoo:

"Avajaisten ohjelmaa voi kuvailla mestareiden kohtaamiseksi, sillä jäällä nähdään samanaikaisesti yhteensä 60 suomalaista maailmanmestaria. Jään palo -nimisessä avajaisnumerossa esiintyvät suomalaiset muodostelmaluistelun maailmanmestarijoukkueet Rockettes ja Marigold IceUnity, sekä maailman valiojoukkueisiin kuuluva Team Unique.

Yhdessä luistelijoiden kanssa jään tuntumassa nähdään lisäksi parikymmentä joukkuevoimistelun maailmanmestaria. Voimistelijat edustavat Olarin voimistelijoita. Maailmanmestareiden menoa siivittävät pienet luistelijatähdet, EM-kisojen tunnuksessakin tuttu tuli sekä upea valoshow ja musiikki.

Avajaisnumeron taiteellisesta toteutuksesta ovat vastanneet taitoluisteluvalmentajat Sara Lindroos ja Paulina Carlson, yhdessä Anu Oksasen, Kaisa Niemisen sekä Mirjami Penttisen kanssa."

Samalla pääsylipulla näkee tiistaina 20.1. klo 18.45 avajaiset sekä sen jälkeen parien lyhytohjelmakilpailun. Pariluistelua huimine nostoineen ja heittoineen näkee Suomessa hyvin harvoin.

Avajaisten televisiointi alkaa klo 20 TV2:lla.