Joulupiruetti

10.12.2003


Jäätaituriväen yhteinen joulujuhla Joulupiruetti luisteltiin keskiviikkona 10.12.2003. Joulupukin matkaa maailman ympäri oli katsomassa täysi hallillinen jäätaituriväkeä.

JOULUPIRUETTI 10.12.2003

" Korvatunturilla käy kova vilske aina tammikuusta joulukuuhun. Siellä asuu – niin kuin kaikki hyvin tiedämme – joulupukki muorinsa kanssa satojen tonttujen ja porojen ympäröimänä. Tontut valmistavat ympäri vuoden lahjoja koko maailman lapsille sillä aikaa kun muori pitää joukon kylläisenä ja pukki kirjoittaa muistiin lasten toiveita.

Aaton lähestyessä tonttuja aina hiukan harmittaa, kun kovan työn jälkeen he eivät pääsekään näkemään lasten iloisia ilmeitä näiden saadessa tonttujen taikomia hienoja lahjoja. Rekeenkään ei mahdu pukin lisäksi kuin lahjat. Oikeastaan he eivät edes tiedä mihin lahjat menevät. Sen vuoksi joulupukki on päättänyt tänä vuonna näin joulun kynnyksellä istahtaa takan ääreen kertomaan tonttupoloille karttapallon avulla, kuinka hänen joka vuotinen maailmanympärimatkansa sujuu."

Tontut (Mintut)

Venäjä (Pinkit)

Unkari (Taiturit)

Ranska (Valley Bay Synchronettes)

Espanja (K2)

Merirosvot (Liilat)

Kiina (Tintit)

Hawaii (K3)

Jenkit (Vanhat)

Perun inkkarit (Roosat)

Rio de Janeiro (Valley Bay Evergreens)

Argentiina (K1)

Etelä-Mantereen pingviinit (Tenavat ja Leppikset)

Tontut (Valley Bay Synchro)

Oli kiva taas nähdä, kuinka paljon noin 350 jäätaituriluistelijaa oikein onkaan, millaisia erilaisia ryhmiä seurassa harjoittelee ja kuinka taitavasti ja iloisesti kaikki luistelevat.

Kiitos kaikille Joulupiruetissa esiintyneille!